Συγκέντρωση αγαθών για τους πρόσφυγες

2016-02-28_134512

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας,
όπως όλοι γνωρίζετε η κατάσταση με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες είναι δραματική. Στα σύνορα βρίσκονται εγκλωβισμένα χιλιάδες άτομα και οικογένειες (με τον αριθμό να αυξάνεται κάθε μέρα) περιμένοντας με αγωνία και απίστευτη υπομονή τη συνέχεια του ταξιδιού τους με στόχο μια καλύτερη ζωή με ασφάλεια γι’ αυτούς και τα παιδιά τους.

Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας συνδράμει στην προσπάθεια των εθελοντικών ομάδων υποστήριξης των προσφύγων και συγκεντρώνει αγαθά στα γραφεία του.

Οι ανάγκες αυτών των ημερών:
Τρόφιμα: μπισκότα, μπάρες, παστέλια, χυμοί (μικρές συσκευασίες), ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, γάλα μακράς διαρκείας (ΟΧΙ εβαπορέ), βρεφικό γάλα σε σκόνη (πρώτης και δεύτερης βρεφικής ηλικίας), έτοιμη βρεφική τροφή σε βαζάκια, κρουασάν, μερέντες, κονσέρβες (ΟΧΙ με ΚΡΕΑΣ), νερά (μισού λίτρου)
Είδη υγιεινής: Πάνες, σερβιέτες, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπουνάκια, πιπίλες, μπιμπερό.

Όποιος μπορεί, ότι μπορεί, όσο μπορεί…
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη σας!!!

Τα αγαθά μπορείτε να τα αφήνετε στα γραφεία του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113. Τα γραφεία θα είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη (7 με 9) και κάθε Σάββατο (6 με 8) που είναι προγραμματισμένο σεμινάριο. Η προώθηση τους θα γίνει μέσω της εθελοντικής ομάδας Εθελοντές Θεσσαλονίκης- Αγάπη χωρίς Σύνορα.