Εκδρομή στα λουτρά Πόζαρ, 9-10 Απριλίου 2016

H  εκδρομή στο Πόζαρ ματαιώνεται λόγω μικρής συμμετοχής.

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Ο.Φ.Α. προγραμματίζει μια διήμερη εκδρομή στα λουτρά Πόζαρ για το Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Απριλίου 2016.

Έτσι, θα μας δοθεί η ευκαιρία, μετά από πολύ καιρό, να ξαναβρεθούμε και να χαλαρώσουμε για ένα διήμερο συνδυάζοντας την Αστρονομία με τη … Γαστρονομία!

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει 40 άτομα (γι αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας). Η τιμή συμμετοχής ανά άτομο θα είναι 50 ευρώ, ενώ η διανυκτέρευση θα γίνει ανά δύο άτομα σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Palladium.

Κατ΄ εξαίρεση και εφόσον δεν μπορέσει κάποιος να εξασφαλίσει ζευγάρι για τη διανυκτέρευση, θα μπορέσει, σε περιορισμένο όμως αριθμό, να κοιμηθεί σε μονόκλινο με επαύξηση της τιμής κατά 10 ευρώ (δηλ. συνολικά 60 ευρώ).

Το τίμημα των 50 ή 60 ευρώ/άτομο θα πρέπει να καταβληθεί στο λογαριασμό του Ο.Φ.Α. στην Eurobank με αριθμό 00260030940100726337 (αναγράφοντας οπωσδήποτε το ΕΠΩΝΥΜΟ και τη λέξη ΕΚΔΡΟΜΗ) και να στείλετε την απόδειξη με e-mail στο ofa@ofa.gr ή να την προσκομίσετε έγκαιρα στα γραφεία του Ο.Φ.Α.

Εναλλακτικά μπορείτε να καταβάλλετε τα χρήματα στον Ταμία του Ο.Φ.Α. Α. Ίτσιο, ή στον Πρόεδρο Δ. Γιαννόπουλο ή ακόμα στον Αντιπρόεδρο Α. Βοσινάκη ή το Γεν. Γραμματέα Θ. Ορφανίδη. Η καταβολή του ποσού θα πρέπει απαραιτήτως να έχει γίνει μέχρι την Τετάρτη, 16/3/2016.

Στην τιμή συμμετοχής περιλαμβάνεται και το πρωινό στο ξενοδοχείο την Κυριακή. Επίσης θα μας δοθεί η ευκαιρία να φάμε το Σάββατο βράδυ στην Όρμα, στην ταβέρνα ΔΙΟΝΥΣΟΣ (το κόστος φαγητού δεν περιλαμβάνεται στην τιμή συμμετοχής), και στη συνέχεια να χαρούμε τον ουρανό της περιοχής μέσα από τα τηλεσκόπιά μας.

edessa
aridaia

Την Κυριακή το πρωί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την Αριδαία και να δούμε (δωρεάν) το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ενώ για μεσημέρι θα φάμε δίπλα στους καταρράκτες της Έδεσσας (το κόστος φαγητού δεν περιλαμβάνεται).

Τέλος, κατά την επιστροφή μπορούμε να επισκεφτούμε τα Γιαννιτσά ή τις πηγές Αραβησσού (υδροβιότοπος), τις οποίες λειτουργεί η ΕΥΑΘ, και από τις οποίες τροφοδοτείται με νερό η Θεσσαλονίκη.

Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής 10/4/2016.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε από τα μέλη του Δ.Σ. κάθε Τετάρτη 6-9 μ.μ. ή κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ.

Φροντίστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην εκδρομή λόγω του ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.