Σεμινάριο στον ΟΦΑ: Μια εικονική ξενάγηση στον έναστρο ουρανό, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Αγαπητές φίλες και φίλοι της Αστρονομίας, σας καλωσορίζουμε στο πρώτο σεμινάριο του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, στις 6 μ.μ. στα γραφεία μας Αλεξανδρείας 113, περιοχή Μαρτίου.

Η θεματολογία του σεμιναρίου αφορά τον ουρανό του χειμώνα, τα ουράνια σώματα που είναι ορατά αυτήν την περίοδο όπως αστέρες, αστερισμοί, πλανήτες νεφελώματα και πώς γίνεται η διάκρισή τους.

Εισηγητής του σεμιναρίου ο Πρόεδρος του Ομίλου, φυσικός και εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σταύρος Κουκιόγλου.

Καθώς διανύουμε περίοδο πανδημίας, η είσοδος θα γίνεται για τους ενήλικες αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης που θα συνοδεύεται από κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, δίπλωμα κλπ.) ενώ για τους ανήλικους με την επίδειξη αρνητικού rapid test και πάντα υπό τη συνοδεία εμβολιασμένου ενήλικου.

Η χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και δεν γίνεται να γίνουν κρατήσεις.