Σεμινάριο: Ο πλανήτης Άρης, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

Ελάτε, ελάτε, επιβιβασθείτε.

5,4,3,2,1, όλες οι μηχανές στο φουλ, απογείωση, απογείωση, απογείωση. 

Εξαήμερη εκδρομή στον πλανήτη Άρη (πέντε διανυκτερεύσεις)

Πρώτη μέρα. Απογείωση στις 08.00, πτήση προς Άρη, «προσαρείωση» στην Πεδιάδα της Ελλάδας (Hellas Planitia) στις 16.00, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, προαιρετική εκδρομή στον κρατήρα του Κέπλερ.

Δεύτερη μέρα. Επίσκεψη στην Κοιλάδα του Μάρινερ (Valles Marineris), που μπροστά της το Γκραν Κάνιον μοιάζει με μια μικρή ρηχή ρωγμή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Τρίτη μέρα. Επίσκεψη στο Όρος Όλυμπος (Olympus Mons), το μεγαλύτερο και ψηλότερο ηφαίστειο του Ηλιακού μας Συστήματος, με έκταση μεγαλύτερη της Γαλλίας του 21ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Τέταρτη μέρα. Επίσκεψη στον Βόρειο Πόλο του Άρη, στους παγετώνες διοξειδίου του άνθρακα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πέμπτη μέρα. Μέρα ελεύθερη για ψώνια. Προαιρετική εκδρομή με αερόπλοιο διάρκειας οκτώ ωρών σε σημεία γεωλογικού ενδιαφέροντος (Χρυσή, Νηπενθές, Λομονόσωφ, Σκιαπαρέλλι και άλλα). Στο αερόπλοιο θα προσφερθεί σνακ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Έκτη μέρα. «Αποαρείωση» στις 8.00, πτήση προς Γη, προσγείωση στις 13.00 

Στην τιμή περιλαμβάνονται διανυκτερεύσεις, πρωινό και δύο γεύματα, όχι οι προαιρετικές εκδρομές.

Εισηγητής- πιλότος- ξεναγός: Μάρκος Ασπρίδης, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18:00 στα γραφεία μας, Αλεξανδρείας 113.

Καθώς ο καιρός κρυώνει και ο αερισμός των χώρων του Ομίλου γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε ως προς τη χρήση μάσκας καθόλη τη διάρκεια παραμονή σας στα γραφεία μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!