Ετήσια γενική συνέλευση Ομίλου – Εκλογή νέου Δ.Σ.

Καλούνται τα μέλη του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας στην 21η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Βασίλης Ξανθόπουλος» του αστεροσκοπείου του ΑΠΘ, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017. Ως αρχική ώρα διεξαγωγής ορίζεται η 5 μ.μ.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης της προβλεπόμενης απαρτίας τη συγκεκριμένη ώρα, η Συνέλευση θα λάβει χώρα οριστικά στις 6 μ.μ. της ίδιας ημέρας.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
– Απολογισμός – πεπραγμένα τελευταίας περιόδου
– Οικονομικός απολογισμός – έλεγχος εξελεγκτικής επιτροπής
– Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.
– Προτάσεις μελών επί διαφόρων θεμάτων (όποιο μέλος έχει να προτείνει κάτι μπορεί να αποστείλει σχετικό e-mail στο ofa@ofa.gr)

Μετά την λήξη της προθεσμίας κατάθεσης υποψηφιοτήτων, η λίστα των υποψηφίων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, διαμορφώθηκε ως εξής (αλφαβητική σειρά):

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Βοσινάκης Ανδρέας
Γιαννουλούδης Κωνσταντίνος
Γιαουρτσής Θεόδωρος
Καράβατος Παναγιώτης
Κουκιόγλου Σταύρος
Κώνστα Μαρία
Μάττας Θεόδωρος
Μόκρης Δημήτρης
Σουριανός Ευάγγελος


Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή:
Ίτσιος Αντώνης
Καραγκιοζίδης Πολυχρόνης
Τσιουμπανίκα Νικολέττα


Τα μέλη που μπορούν να συμμετάσχουν με δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι αυτά που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα. Ευπρόσδεκτη είναι η συμμετοχή και λοιπών μελών ως ακροατών με δικαίωμα λόγου επί των θεμάτων που θα τεθούν.

Τα μέλη που δεν μπορούν να παρευρεθούν στο αστεροσκοπείο, μπορούν να ψηφίσουν μέσω ενός οικονομικά τακτοποιημένου πληρεξούσιου μέλους, συμπληρώνοντας την σχετική εξουσιοδότηση. Κάθε μέλος μπορεί να παρουσιάσει έως και δύο εξουσιοδοτήσεις στη Γενική Συνέλευση.