17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής, 15 – 18 Μαρτίου 2018, Θεσσαλονίκη

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα από 15 έως 18 Μαρτίου, διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.).

Με πάνω από 100 ομιλίεςπλήθος διακεκριμένων επιστημόνων και με έμφαση στην Αστρονομία και τη Διαστημική, το συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια Φυσικής των τελευταίων ετών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τη συμμετοχή σπουδαίων προσωπικοτήτων με ειδίκευση στην Αστρονομία, όπως τον αφυπηρετήσαντα καθηγητή κ. Νικόλαο Σπύρου, τον ακαδημαϊκό κ. Σταμάτη Κριμιζή, τον καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος ΑΠΘ κ. Σταύρο Αυγολούπη, τον ομότιμο Διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανητάριου κ. Διονύσιο Σιμόπουλο, τον ομότιμο καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ κ. Χαράλαμπο Βάρβογλη, τον ακαδημαϊκό του Εθνικού Ίδρυματος Ερευνών της Γαλλίας στον τομέα της Αστροφυσικής (CNRS, Institut d’Astrophysique de Paris) κ. Νικόλαο Πράντζο, το μέλος του ΟΦΑ, ιατρό και ερευνητή κ. Αδριανό Γολέμη, το μέλος του ΟΦΑ και ερευνητή κ. Αριστείδη Βούλγαρη και τον πρόεδρο του ΟΦΑ, καθηγητή Φυσικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση κ. Σταύρο Κουκιόγλου.

Στο πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιέχονται ομιλίες σχετικές με τη σύγχρονη Φυσική, τη Φυσική στερεάς κατάστασης, τη διδακτική και τη σεισμολογία.

Στo πλαίσιo της συνεργασίας του Ο.Φ.Α. με την Ε.Ε.Φ. τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Ομίλου μας, μπορούν να συμμετάσχουν στις τετραήμερες εργασίες του συνεδρίου στην προνομιακή τιμή των 18 ευρώ.

Όσα από τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ΟΦΑ επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία μας βεβαίωση την οποία και θα πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Συνεδρίου προκειμένου να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς.

Τα γραφεία θα είναι ανοιχτά:
Τετάρτη 07/03/2018 ώρα 18:30 – 21:00

Σάββατο 10/03/2018 ώρα 17:30 – 20:30

Τετάρτη 14/03/2018 ώρα 18:30 – 21:00

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://eef17.gr/πρόγραμμα/