Ανοίγουμε και σας περιμένουμε

Αγαπητές φίλες, φίλοι και μέλη του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας,

βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη σταδιακή επαναλειτουργία των γραφείων μας και την επανέναρξη των δια ζώσης συναντήσεών μας.

Αναλυτικότερα από αυτή την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 και κάθε Τετάρτη (εκτός αν υπάρξει διαφορετική ανακοίνωση) τα γραφεία μας στην οδό Αλεξάνδρειας 113 (περιοχή Μαρτίου) θα ανοίγουν στις 7:00 μ.μ. για τις καθιερωμένες συναντήσεις των μελών, τον δανεισμό και επιστροφή βιβλίων από τη βιβλιοθήκη του Ομίλου, την οικονομική τακτοποίηση των συνδρομών των μελών κλπ.

Η είσοδος θα γίνεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης και την αντίστοιχη επίδειξη ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δελτίο ταυτότητας φοιτητή – πάσο), ώστε να ισχύσουν οι ίδιες υγειονομικές διατάξεις με τους αντίστοιχους χώρους που φιλοξενούν μόνο εμβολιασμένους πολίτες (covid free). Ακόμη, όλες και όλοι οι παρευρισκόμενοι οφείλουν να κάνουν ορθή χρήση μάσκας προσώπου.

Σχετικά με τα σεμινάρια θα ακολουθήσει σύντομα ανακοίνωση για την επανέναρξή τους, η οποία θα γίνει με βάση τις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν. Στο μεταξύ, θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους ενδιαφερόμενους ομιλητές να μας κοινοποιήσουν τα θέματα των ομιλιών που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν καθώς και μια σύντομη περίληψη αυτών. Η αποστολή μπορεί να γίνει στο mail του Ομίλου ofa@ofa.gr μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και το ενδιαφέρον που μας δείξατε όλο αυτό το δύσκολο για όλους μας διάστημα.